Design Onderzetters

Design Onderzetters van Dante Design worden gemaakt van Epoxy. Deze onderzetters zijn van zeer hoge kwaliteit. Al onze onderzetters worden op een ambachtelijke manier gemaakt. Al onze mallen zijn zelf gemaakt en dus volledig uniek.

Je kent het vast wel onderzetters die vies worden, waar kringen op komen die er moeilijk uitgaan. Dit is erg zonde. Met deze epoxy onderzetters is dit probleem verleden tijd.

Design Onderzetters
Design Onderzetters

Design Epoxy Onderzetters

De bovenkant van deze design onderzetters zijn op een hoogwaardige manier gepolijst. Hierdoor zijn ze zeer gemakkelijk schoon te maken. Afspoelen onder de kraan en met een doekje poetsen is vaak al genoeg.

Ook hebben onze onderzetter een klein opstaand randje om vocht op de onderzetter te houden.

Op deze manier heb je nooit vlekken op jouw tafel. Wanneer je een onderzetter in je handen hebt voel je de kwaliteit en wil je nooit meer anders. Deze onderzetters zijn zeer uniek en worden geleverd in en sets van 4 stuks. Een houder is optioneel.

Unieke Designs

Hier bij Dante Design leveren wij ook gepersonaliseerde onderzetters. Dus heeft u een leuk idee en wilt u weten of dit mogelijk is ? dan bent u hier op de juiste plaats. Daarnaast geldt bij maatwerk altijd dat wij hier proberen te realiseren wat u voor ogen heeft. Gepersonaliseerde onderzetters hebben daarom vaak een unieke uitstraing.

Met ons concept kunnen wij dus ook designs maken die u nergens anders zult vinden. Bovendien hebben al onze op maat gemaakte producten een unieke uitstraling en feeling.  Dus wilt u weten wat hierin de mogelijkheden zijn, of heeft u andere vragen ?  dan horen we graag van u.

 Hier verkrijgbaar

Design Onderzetters

Epoxy Hars Onderzetters

Al onze Onderzetters hebben een diameter van +-9  cm. Dante Design onderzetters zijn +- 5 mm dik ( deze kunnen 1 mm dikker of dunner zijn ). Een setje Dante Design onderzetters bestaat uit 4 stuks, en weegt +- 140 gram.

Design Onderzetters
Kwaliteit & Design

Dante Design Onderzetters hebben elk hun eigen design. Alle kleuren zijn toe te passen in onze onderzetters. Als epoxy volledig uitgehard is, dan is dit sterker als hout. Dit maakt dat onze onderzetters van hoge kwaliteit zijn.

-Design onderzetters-

Dante Design

Epoxy onderzetters | Luxe Onderzetters |

Uniek & Luxe

Dante Design Onderzetters zijn stuk voor stuk uniek. Door hun unieke design geven ze een luxe uitstraling, en zijn deze een echte eye-catcher op uw tafel. Deze onderzetters zijn makkelijk schoon te houden, door middel van even onder lauw water af te spoelen en af te drogen.

Design Onderzetters

Epoxy Onderzetters

Continue zijn wij bezig onze onderzetter lijn uit te breiden. Hierbij zullen wij in dit proces de nieuwe onderzetters steeds uploaden.

Onze Design onderzetters zijn verkrijgbaar via onze webwinkel op bol.com.

Binnenkort zullen wij op onze website ook de keuze bieden ze direct bij ons te kopen via een webwinkel.

 

Design Onderzetters
Epoxy Onderzetters Unieke Design

Gepersonaliseerde Onderzetters

Ook kunnen wij Onderzetters op maat maken voor u. Wilt u foto’s erin ? Steentjes erin ? of heeft u zelf een leuk idee, laat ons dit weten en samen ontwerpen we iets moois. Contact

Onderzetters Laten Maken

Ook kunt u zelf Epoxy Onderzetters samenstellen. Wilt u onze onderzetters in bepaalde kleuren ? dan kunt u contact met ons opnemen.

Epoxy Onderzetters Unieke Design

Persoonlijk & Uniek

Persoonlijke en unieke Epoxy Onderzetters van Dante Design zijn betaalbaar en een echte eye-catcher. Benieuwd naar de mogelijkheden ? Neem contact met ons op

Design Onderzetters
Design Onderzetters

Luxe Design Onderzetters

U kunt voor Dante Design Epoxy Onderzetters contact opnemen.