Op Locatie Opknappen Met Epoxy !

 • Snel !
 • Op Locatie !
 • Kan Over Bestaande Vensterbanken Heen !
 • Effectief !
 • Betaalbaar !
 • Duurzaam !
 • Kras Vast !
 • Afwerking Naar Keuze !
 • Bestand tot 75 Graden !
 

 

 

Op Locatie Opknappen Met Epoxy
Op Locatie Opknappen Met Epoxy

Voordelen Van Epoxy Over Bestaande Vensterbanken !

Met de juiste behandeling kan Epoxy over alle type vensterbanken mits deze vlak/waterpas zijn.

 • Snel !
 • Kosten Besparend !
 • Uniek !
 • Natuursteen Look !
 • Strak Uiterlijk !
 • Na 48 Uur Weer Te Gebruiken !
 • Duurzaam !


Opknappen Met Epoxy

Het vervangen van uw vensterbank kan vaak een hele klus zijn. Ook kan dit vaak prijzig zijn en een boel rotzooi opleveren. 

Wij kunnen uw vensterbanken ter plaatse opknappen met een epoxy afwerking. Onze epoxy afwerking op vensterbanken is uniek en betaalbaar.

Op Locatie Opknappen Met Epoxy
Op Locatie Opknappen Met Epoxy

Op Locatie Opknappen

Door uw vensterbanken op locatie op te knappen met epoxyhars hoeft u niks te slopen of vervangen. Vaak zijn wij na 1 dag al klaar, en u kunt na 48 uur uitharden al gebruik maken van uw vensterbanken.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

Betaalbaar & Effectief

Onze epoxy is van hoge kwaliteit, tevens is deze ook uv bestendig dit voorkomt verkleuring. Door uw vensterbanken op te knappen met Epoxy krijgt u een unieke look. 

Ook is een afwerking met epoxy betaalbaarder dan een nieuwe aanschaffen. Dit omdat wij vaak binnen 1 dag al klaar zijn. De epoxy die wij gebruiken is krasvast en vochtbestendig.  Tevens is onze epoxy bestendig tegen maximale temperaturen van 75 graden Celsius.  

Op Locatie Opknappen Met Epoxy
Op Locatie Opknappen Met Epoxy

Het Namaken van Natuursteen

Natuursteen is vaak onbetaalbaar en erg zwaar, dus bieden wij een betaalbaar alternatief aan. Omdat wij met epoxy werken kunnen wij bijna alle soorten natuursteen namaken over uw bestaande vensterbank heen. 

Omdat epoxy in vrijwel elke kleur te maken is, kunt u naar eigen zeggen uw vensterbank samenstellen. Alle ral kleuren zijn beschikbaar, tevens zijn er ook transparante en metallic kleuren.

Heeft u vragen neem gerust contact met ons op.

-opknappen Met Epoxy-

Dante Design

Aanrechtbladen, Vensterbanken, Vloeren en Meer

Before 1.

Hier ziet u een foto van de vensterbank voor wij langs zijn gekomen. Deze vensterbank is zo opgeleverd vanuit de bouw. De klant was haar vensterbanken zat, dus schakelde zij onze hulp in. De klant had een beeld voor ogen en deze hebben wij gerealiseerd. Deze vensterbank was van composiet. En deze composiet vensterbank hebben wij met epoxy omgetoverd tot een natuursteen-look.
Op Locatie Opknappen Met Epoxy
Op Locatie Opknappen Met Epoxy

Before 2.

Op deze foto ziet u de andere vensterbank, deze heeft een L vorm. Ook is deze vensterbank zo opgeleverd vanuit de bouw, deze vensterbank was van triplex hout. 

De randjes waren niet mooi afgewerkt, en het punt waar de 2 platen bij elkaar kwamen was ongelijk. Dit hebben wij aangepakt, en geheel vlak opgeleverd.

Tijdens

Op locatie hebben wij de vensterbanken opgeknapt met epoxy. Hierdoor hebben ze een onbetaalbare look gekregen, en zijn ze uniek in hun soort geworden. We hebben de vensterbanken voor behandeld en vervolgens met epoxy afgewerkt. 

Door onze afwerking lijkt het of beide vensterbanken uit 1 stuk steen zijn gehaald. Dit omdat de gouden ader in beide stukken door lijkt te lopen.

Op Locatie Opknappen Met Epoxy

After 1.

Op de vensterbanken hebben wij een grijze basis laag aangebracht, deze hebben wij afgesteld op het interieur van de klant. 

Hierna hebben wij op beide bladen een gouden ader aangebracht. Deze hebben wij zo aangebracht dat het lijkt of beide vensterbanken uit 1 stuk zijn gesneden. 

Op Locatie Opknappen Met Epoxy
Op Locatie Opknappen Met Epoxy

After 2.

De klant was super blij met het resultaat, en kon haar ogen niet geloven. Zulke mooie vensterbanken voor een fractie van de prijs van alternatieve oplossingen. Onze epoxy afwerking op uw vensterbanken zal u verbaasd doen staan.

Heeft u vragen ? Wilt u weten wat de kosten zijn ? 

Dan kunt u gerust contact met ons opnemen

Epoxy Afwerkingen

Er zijn vele type epoxy afwerkingen verkrijgbaar, dit heeft met de techniek te maken waarmee het aangebracht word. Daarnaast zijn er duizenden kleurcombinaties mogelijk. Dit omdat epoxy in meer dan 1000 kleuren leverbaar is. Wilt u weten wat er mogelijk is ? Of weet u al wat u wilt en bent u benieuwd naar de kosten ? Neem dan contact met ons op