-Over Ons-

Dante Design

Unieke Handgemaakte Epoxy tafels

Hand Gemaakt

Al onze Epoxy Tafels | Eettafels | Salontafels | en ook andere producten worden met de handgemaakt. Hierdoor kunnen wij hoge kwaliteitseisen stellen aan onze producten.

Out off the box

Wij denken graag out off the box. Daarom zijn al onze Epoxy Tafels | Eettafels | Salontafels |uniek van design, en naar wens van de klant gemaakt.

Klant Tevredenheid

Graag willen wij dat al onze klanten tevreden zijn. Vandaar dat wij dan ook door middel van communicatie tijdens het proces u op de hoogte houden van uw bestelling.

Over Ons

Welkom bij Dante Design een echt vader en zoon bedrijf, wij zijn een jong bedrijf dat begonnen is in September 2019. Na 16 jaar timmerman te zijn geweest waarvan 7 jaar in de meubelbranche te hebben gewerkt heeft de oprichter van dit bedrijf een verkeersongeluk gehad. Dit ongeluk heeft tot een revalidatie proces van ongeveer 5 jaar geleid. Tijdens dit revalidatie proces is het idee voor dit bedrijf geboren namelijk persoonlijke tafels en handgemaakte meubels omdat zijn passie daar ligt. In dezelfde 5 jaar is de oprichter van het bedrijf ook vader geworden van een zoon die nu bij hem woont en waar hij de zorg voor draagt. Dante Design is dus ook vernoemd naar de zoon van de oprichter. Hier bij Dante Design staan wij voor unieke kwalitatief hoogwaardige handgemaakte design meubels. In Amerika hebben wij een trend zien inzetten van tafels bewerkt met Epoxy die de harten veroveren. Dit unieke concept hebben wij ook gehanteerd hierdoor kunnen wij tafels maken van producten die hier niet voor geacht worden.

Door dit concept zullen wij nooit precies dezelfde tafels maken tenzij de klant dit vraagt, dit betekend dat elke tafel van Dante Design uniek is en er altijd iets voor u tussen zit. Dus heeft u een leuk idee en wilt u weten of dit te realiseren is dan staan wij graag voor u klaar.

Naast tafels maken wij op bestelling ook bureau bladen, aanrechtbladen, kapstokken, spiegels, onderzetters, snijplanken & nachtkastjes.

Deze nachtkastjes hebben een draadloos oplaadbaar systeem voor uw telefoon (u word dus nooit meer wakker met een lege batterij).

Al onze producten zijn liefdevol en met de hand gemaakt van hoogwaardige milieu vriendelijke producten. Onze epoxy komt hiervandaan, deze zijn milieu vriendelijk en van hoogwaardige kwaliteit.

Over ons moet u weten dat wij vanuit ons pand op het industrie terrein van de Goudse Poort dagelijks werken aan nieuwe producten die de klant met ons heeft samengesteld.

Dus lijkt het u leuk om uw droom tafel te realiseren ? of wilt u graag één van de andere unieke meubelstukken ? dan helpen wij u graag verder.

Vriendelijke Groet Dante Design

Contact
Dante Design